Snookerin kuusinkertainen maailmanmestari Ray Reardon on kuollut

11


Snookeria täydellisesti 1970-luvulla hallinnut Ray Reardon on kuollut 91 vuoden iässä. Miehellä oli aikaisemmin todettu syöpä. Asiasta kertoi World Snooker.

Ray Reardon kuuluu ehdottomasti snookerin historian suurimpiin legendoihin, sillä mies voitti peräti kuudesti maailmanmestaruuden. Walesilainen voitti ensimmäisen maailmanmestaruutensa vuonna 1970. Vuosina 1973-1976 tilille tuli neljä perättäistä maailmanmestaruutta. Miehen viimeinen maailmanmestaruus tuli puolestaan vuonna 1978.

Reardon selvisi vielä kertaalleen MM-finaaliin, mutta vuoden 1982 mestaruus meni lopulta Alex Higginsille numeroin 18-15. Reardon tunnettiin hiustyylistään, jonka johdosta hän sai aikoinaan lempinimen ”Dracula”.

Nykyisin Walesin lippuja korkealla pitävä Mark Williams kommentoi maanmiehensä merkitystä lajille arvokkaaseen sävyyn.

– Ray on yksi Walesin parhaista urheilijoista koskaan ja maan paras snookerin pelaaja. Hän on yksi syistä, miksi monet meistä alkoivat pelaamaan. Hän nosti snookerin kartalle yhdessä Alex Higginsin, Jimmy Whiten ja Steve Davisin kanssa. Jokainen nyt pelaava on heille velkaa, koska he toivat lajille paljon suosiota, Williams kommentoi WST:lle.

Pelaajat: Ray Reardon

Edellinen artikkeliJudd Trump marssi ylivoimaiseen mestaruuteen Shanghai Mastersissa!
‘);
},10000);



Source link : https://www.finnsnooker.com/ray-reardon-on-kuollut-91-vuotiaana/

Author :

Publish date : 2024-07-21 18:41:58

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.